Ny vagn!

Ja nu känns det nästan safe att berätta att vi köpt en ny vagn! Man vet ju aldrig riktigt när man köper på blocket, kan ju inte vara säker förrän den är hemma men imorgon förmiddag får vi hämta den i Örebro så lite körigt om de skulle ändra sig nu! :D

Min favoritvagn är det iallafall, och tur är väl det! Den här vagnen har jag velat ha sen... ja egentligen sen innan jag ens blev gravid! Sen när Ossian väl låg därinne med ett blått streck som enda tecken blev det hux flux lite viktigt att exempelvis kunna ha honom mot mig när han skulle börja sitta. Det var också skitviktigt att det var en trehjuling. Alltså blev det en Icandy. Har varit jättenöjd med den, framför allt att man kan vända sittdelen och ha honom både mot och från sig. Det har varit bra nu med fastän han är större. Efter förskolan tillexempel, de första dagarna han hade varit lämnad, gick det inte alls att ha honom framåt. Han ville absolut se mig och Pether hela tiden! Även på promenader när han tröttnat har det varit skönt att kunna vända på honom så man ser honom. Lite lättare att stå ut med att han är ledsen och sur om man kan se hur han har det.

Nu är ju inte allt det här bortprioriterat förstås men jag tror ändå att det är dags för oss att gå vidare! :D Icandyn får tvättas av och ställas ner i källaren tillsammans med liggdelen och vänta på att det förhoppningsvis kommer ett syskon om några år. Brion får ligga kvar i bilen och den nya, Urban Jungle´n kommer få flytta in i hallen och verka som promenad/spring/dagisvagn. 4200:- lyckades jag pruta ner den till. Bara själva sittvagnen, nya modellen och använd i ett år. Nöjd!

Här är den!!


29.9

Imorgon är det fredag, äntligen! Har längtat hela veckan efter helg och framför allt att ha en helg hemma. Hur kul det än är att vara iväg så tror jag Ossian behöver vara hemma ett par dagar. Imorgon har jag 4 kapitel att läsa från föreläsningen idag och det skule vara bra att börja fundera på den konfliktanalys som ska skrivas... Sen vill jag ju också hämta Ossian lite tidigare än dom andra dagarna. Två dagar har Pether hämtat och jag vet inte om det är det som märks på honom men han är sååå mammig! På gott och ont förstås. Idag grät han i badrummet när Pether skulle duscha honom, ända tills jag hade plockat undan disken och kom dit, då var allt okej igen så länge det var jag som duschade honom. Han skulle dessutom sitta i mitt knä och äta middag. Hmm.. Som sagt, på gott och ont!

Innan skolan idag var jag och klippte mig! Första klippningen jag gör hos någon annan än Annelie på... kanske 15 år?! Helt sjukt! Men jag behöver ett alternativ lite närmre som jag kan gå till när jag inte hinner åka till Sthlm och det här var ett bra alternativ. Än är jag nöjd men domen faller väl inte förrän jag tvättat håret och fixat det själv...

Väntar på ett mail fortfarande!!! Har väntat hela dagen och tiden går sååå långsamt!!!!!!!!!!!!

Begravningsceremoni för min älskade väska....

img_4169 (MMS)

Begravningsceremoni för min älskade väska. Vi har haft en bra tid tillsammans. Köptes samtidigt som min bb-väska. Jag ska aldrig glömma.....


Diskmaskiiiin!!!

Äntligen äntligen har vår nya diskmaskin kommit! Pether har kopplat och fixat och kört en maskin redan. Halvfull förvisso men den var ju tvunget att provas! Bäst av allt är att det är en bestickshylla högt upp och ingen bestickskorg och den är... BARNSÄKRAD!!!!! I li-li-like it!
Från tretti.se

För små kläder... Undrar varför man måste ...

img_8541 (MMS)

För små kläder... Undrar varför man måste shoppa ofta?!


Det här godiset är ingenting jag hittade i...

img_5476 (MMS)

Det här godiset är ingenting jag hittade i väskans foder. Absolut inte.


Varannanveckasträning

USCH vad jobbigt det var idag på löpträningen! Jag trodde jag skulle få stanna flera gånger men fan alltså, jag gjorde inte det! :D

Sprang 5 min x3 idag, plus uppvärmning, magträning och stretch. fy fan jag dog litegrann hur sjukt dålig kondis kan man ha? Undrar om det hade kännts annorlunda om jag hade kunnat vara med förra gången och hade kunnat träna emellan men fan, jag har rätt ont i knät nu efteråt... Får verkligen kamma till mig den här veckan och hoppas på att det blir bättre men imorgon bitti får jag ta det lugnt, mellan 9 och 11 ska vår nya diskmaskin komma!!!!!!!!!!!

Alltså...!

...Var är mina killar? Klockan är åtta, kaffet är klart, vällingen är klar och dom bara sover! Vi som ska vara på förskolan om 30 minuter, det är nog bara att glömma!

Efter lämningen ska jag gå på promenad med Veronica och Meja och sen hem och läsa massa psykologi. Har fyra kapitel på engelska att läsa tills imorgon, jippie! :D Hoppas det är intressant, då brukar det gå bra!

Hoppas att jag kan gå på löparkursen ikväll, skulle vara helt värdelöst att missa en vecka till!

Och... Ja mamma, klart ni ska komma och hälsa på snart!!!!!! ;)

Foodie

Åååh nu har vi varit och veckohandlat! Är så himla skönt när det är gjort och all mat för veckan finns hemma. Menyn för veckan ser ut någonting såhär:
Måndag:
Köttbullar och makaroner.
Tisdag:
Lasagne
Onsdag:
Soppa och varma mackor
Torsdag:
Pannkakor
Fredag:
Grillad kyckling och klyftpotatis
Lördag:
Fisksoppa
Söndag:
Stek, potatis och gräddsås

Yum, yum! Ska nog överleva den här veckan också! :D

Micki!!

Älskar att handla barnsaker! Fick väl kanske med mig någon present hem som inte ska visas här, annars är rubbet offentligt!!! :D



Kossan som var en tjur....


Labanslottet som jag spanat på såå länge!


Flygplan och bil från Vikingtoys. MER leksaker härifrån, superfina och TYSTA!!! :D


Ny skiva till bilen och en ny bok i favoritserien om Drömälvorna...

***

De här står i källaren och väntar på julafton. Till Ossian från mormor och morfar! <3

Bilder från Micki.se


Vi fick också med oss ett spjälsängstäcke hem, mysigt nu när det börjar bli kallt!

Home

Hemma igen efter en första träff med lilla Filippa! Gud så roligt att äntligen få se henne!!!! Som jag har längtat! Carin kom redan i fredags. Jag mötte henne i Eskilstuna efter tentan som gud glömde och så åkte vi hem till mig och åt pizza. En helt normal fredag alltså. I går morse när all packning var gjord och inpressad i bilen började vi åka mot Alvesta! Ossian var helt lugn, sov en stund, Carin också och jag körde! Lunch på vägen (hanburgare) och sen gasen i botten! Väl framme gick vi till en park så Ossian fick springa av sig innan det var dags för dagens nyttiga middag #2, Grillad kyckling, potatispuffar (ja, kroketter) och bea! Gott, mätt och äcklad är tre ord som passar ganska bra in i en sån matdagsbeskrivning.

Jag och Ossian sov på golvet i matrummet... Eller sov och sov. Sov perfekt fram till klockan 03.30 ungefär. Då vaknade Ossian och ville komma över till min madrass från resesängen. Allt lugnt so far men när klockan började närma sig 05.30 och han fortfarande inte somnat om kände jag mig liiiite panikig. Fy fan. Men efter att ha försökt rymma tusen gånger från madrassen och ropa på pappa nästan fler gånger så rullade han ihop sig som en liten boll i min famn och somnade. Finskrutten!

Idag åkte vi till Mickis fabriksbutik! I love it! Men det besöket får nästan föräras ett helt eget inlägg med bilder och allt! Kul var det iallafall och jag hade kunnat köpa mycket mer än vad jag gjorde! Nästa gång ska jag bland annat köpa bokstäver att hänga på Ossians dörr.

Hemresan gick BRA!!! Bättre än förväntat! Ossian sov, jag och Carin åt cheeseburgare (jag måste springa i veckan!!) och milkshakes (måste verkligen springa i veckan!!!!!!!). Ossian fick sitt livs första milkshake innan han somnade. Jag är mycket stolt över hans näringsintag den här helgen. Bättre lycka nästa vecka.
Ossian var glad över att få komma hem och jag var ungefär lika glad! Mysigt att träffa Pether igen men framför allt skönt att vara hemma med alla smidigheter som typ lådspärrar. Men galet mysigt att vara borta också! Och framför allt att få träffa Filippa....!!

Det är inte smålänningarna som är snåla, d...

img_8425 (MMS)

Det är inte smålänningarna som är snåla, det är vi andra som är slösiga! Eller iallafall jag... Skulle fan också vara snål om allt var såhär billigt! Två stora kassar med leksaker och en stor dockvagn för 1500:-, som hittat!


Ett välkänt fenomen är att man får köpa, g...

img_5034 (MMS)

Ett välkänt fenomen är att man får köpa, göra och äta vad man vill på tentadagar! Igår hittade jag ett par skor före tentan som fick bli min morot till att överhuvudtaget skriva den här skittentan som såklart gick skitdåligt! Nu är skorna mina, jag avgudar dom och vi ska strax åka till Småland!!!!!'n


Det är iallafall någon i familjen som inte...

img_0909 (MMS)

Det är iallafall någon i familjen som inte har ett dugg emot att diskmaskinen är trasig! :)


Som att det inte var tillräckligt dyrt att...

img_6098 (MMS)

Som att det inte var tillräckligt dyrt att byta tak. Hej då mina fina hasbeens.... :(


Smarrig middag!! :)

img_5203 (MMS)

Smarrig middag!! :)


Hejhej!

Tänkte titta in och säga hej nu när jag ändå har lunchpaus. Ska försöka plugga så effektivt jag bara kan så att jag kan hämta Ossian SNART! Han var så ledsen imorse, ingen kom och tog emot honom när vi kom och jag fick stå med honom alldeles för länge för att lämningen skulle bli bra. Jag är så trött på hans förskola, att dom inte ens klarar av en av de mest grundläggande sakerna när man arbetar med människor, att få dem att känna sig välkomna!

Jag har smackat i mig en matlåda till lunch och hällt ut tre. Ibland undrar man vad man ska ha en frys till när soporna duger så bra.

Jag har ett par kapitel kvar för dagen, imorgon ska jag skriva rent allt en gång till. Mitt minne fungerar bättre sammankopplat med handrörelserna. Skriver nästan allt tentaplugg för hand.

Bra där. Nä, på´t igen!

Dagens

Plugg plugga plugga! Det är vad min dag gått ut på och helt ärligt har jag varit rätt disciplinerad! Hade däremot behövt en extra dag, minst. Värdelöst att ha seminarium på måndagen och tenta på fredagen. All tid före seminariet går ju till att förbereda det (ja kanske inte all, men all tid man har lust med) och sen har man bara tre dagar på sig att tentaplugga! Vad är viktigt? Vad kommer han fråga om? Kommer han ha samma frågor som på de tidigare tentorna? Ska bli så skönt när det är över för den här kursen har verkligen inte varit den roligaste. Längtar tills nästa då vi ska läsa konfliktteori och dessutom få träffa favoritföreläsaren!
Tänkte köra en favorit i repris och bjucka på ett middagstips! Det här är komponerat under tillagning och därför är alla mått ungefärliga.

Falukorv i ugn med tomatris.

1 Scan Deli Falukorv
2 rödlökar
1 zuccini
Riven västerbottenost
Chilisås
Torkad basilika
Salt och peppar

4 portioner ris
1 förpackning finkrossade tomater med basilika
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
4 dl vatten
salt och peppar
Olja

Börja med riset. Finhacka löken och pressa vitlöksklyftorna. Fräs i olja i en kastrull. Häll i riset, tomaterna och kanske 3 dl vatten. Salta och peppra. Rör om och lägg på ett lock. Låt koka på svag värme under lock tills riset är klart. Rör om ofta. Häll på mer vatten om det behövs.

Skiva zuccinin, löken och korven. Blanda chilisås med salt, peppar och basilika i en liten skål. Varva korv, lök och zuccini i en ugnsfast form. Bre chilisås på varje korvskiva. Ös på med riven ost och gratinera i ugnen i ca 20 minuter på 225 grader.
Ossians portion innan den åkte i golvet.
Hur gör man för att få en 1,5 åring att sluta kasta mat, bestick, muggar, mackor..? Ja, typ allt!

Just an ordinary day

Att Ossians napphållare och extra knappar, som jag slutade leta efter för kanske 6 månader sedan, ligger i botten på pennburken i köket är egentligen inte ett dugg konstigt. Berätta det bara inte för Pether.

Till Jo...

Hehe!
Bilder från hm.com

Parken Zooooooo

Well, idag kom vi äntligen iväg till Parken Zoo!!! Pether väckte mig vid kvart över åtta med en lycklig Ossian som klättrade upp i sängen och la sig på mig och sa "heeeej"! Gud vilket underbart sätt att vakna på, min älsklingsunge! <3 Jag tror Pether tyckte det var ganska skönt att jag skulle bli väckt för Ossian hade velat komma in i sovrummet hela morgonen och varit ganska arg för att han inte fick det. Inte ens velat ha välling! Haha!

Feberfri och pigg var han iallafall och vi fixade en snabb frukost och åkte iväg! Stannade till på Ica och köpte bananer, russin, vatten, mariekex och smoothies som man förstås behöver ha med sig som nödproviant ifall ett lättare bryt skulle närma sig.... Det enda som behövdes var russinen. Hade jag ju kunnat räkna ut..

Ossian älskade iallafall alla... vattenpölar! När vi försökte få honom att kolla på när tigrarna blev matade fick vi muta honom med tidigare nämnda russin för att han skulle följa med och kolla. Dagens roligaste var iallafall när Ossian halkade på kängurubajs! Åh gud vad vi skrattade. Alla tre ska jag säga för att tydliggöra att vi minsann inte hånar vårt söta lilla bajshalkande barn. Fan vad roligt det var. Som en liten rutchkana...

En annan sak förrutom vattenpölarna som Ossian gillade var att i nästan alla hägn fanns det massa vatten! Känns som att han har ett tema på sina fashinationer. Speciellt hos några apor fanns det massa vatten! Det var liksom deras hus och sen en ö och allt var omringat av vatten! Ossian struntade fullkomligt i att det satt två tjuriga apor en meter ifrån honom och att den tredje skuttade omkring helt speedad. Det fanns ju vatten att peka på! Lyckan var fulländad när det började dugga och droppa i vattnet! "Tattee" har vi hört många gånger idag. Det är alltså Ossians ord för vatten. Icke att förväxlas med "Tettuu" som betyder ketchup.

Bilder finns. Ett par iallafall för sen tog batterier slut. Men bilder kommer sen för nu ligger jag i sängen. Sliten efter att ha druckit mer än ett glas vin igår kväll och gått och lagt mig senare än 22 men det är en annan historia....

Run run run run!

Ossian vaknade klockan åtta.. Redan då borde jag ha fattat att allt inte var som det skulle. För att vara helt ärlig så hade han vaknat vid halv sju också. Då tryckte (tröck?) han nappen i min hand och sa "tack tack" och somnade om. Haha! Så jävla kul att ha barn så jag dör ibland!

Vi skulle ju ha åkt till Parken Zoo idag men fick snällt stanna hemma. Ossian är varm som en kakelugn (som man har eldat i förstås) och jag tror inte att någon av oss skulle uppskattat en heldag på Zoo just idag. Men tråkigt är det oavsett!

Jag hade bestämt redan igår att jag skulle hinna springa före frukost, har inte hunnit ut alls den här veckan förutom den bestämda tisdagskvällen då kursen är. Så: På med träningskläder direkt på morgonen, ett glas vatten och sen UT! Jag hade nog inte sprungit mer än ett par hundra meter innan jag fick lära mig att ska man nu nödvändigtvis springa så kan man iallafall se till att ha trosor med resår. Kul det måste vara att vara ihop med mig som tydligen köper underkläder alldeles för sällan! Och kul att ha sett mig springa och med ena handen hålla fast trosorna så att dom inte skulle hamna vid skorna. Yaay me! Men fint var det! Frostigt. Och skönt!! Sju grader och sooool!!!


Under en filt i soffan, cola, lösgodis och...

img_7991 (MMS)

Under en filt i soffan, cola, lösgodis och film. Sämre kan man ha det!  ;)


Älskade unge! <3

Vilken härlig dag jag har haft med min finaste lilla prins! Först en mysig sovmorgon med långfrukost och lämning på förskolan klockan 9. Så skönt att inte ha bråttom på morgonen utan hinna leka och läsa bok och busa! Redan igår var det många i personalen som var sjuka så jag bestämde mig för att hämta Ossian efter lunch. Såååå mysigt!! Ska jag verkligen göra oftare! Han sover ju ändå så dåligt på förskolan och visst måste han väl vänja sig vid det men att hämta hem honom så att han får sova hemma ibland känns helt okej. Jag kan ju ändå plugga vidare när han sover så min skoltid försvinner ju inte och Ossian är pigg och vi får en bättre kväll hemma! Win-win! :)

På eftermiddagen var vi i parken med Veronica och tjejerna. Mysigt att hon har två barn, hur gick det till liksom? (ja ja, jag vet hur det går till!) Jag försökte hålla Meja en stund när Ossian lekte i sandlådan men han har någon sorts radar för det där. Jag han hålla kanske fem sekunder innan kan kom rusande och drog i mig. Jag fick absolut inte hålla i Meja! Så fort Veronica hade tagit tillbaka Meja var jag helt ointressant och han ville definitivt inte komma upp till mig längre utan stack tillbaka till Thyra i sandlådan. Skrutt! <3 Men jag kan verkligen känna att det är tur att det var Thyra som fick ett litet syskon och inte Ossian. Att han får bli några år äldre innan vi kanske skaffar fler barn är nog det bästa för både honom och oss... :)

Kräftorna vi skulle ha ätt till middag ligger i kylen och väntar på att det ska bli söndag. Kantareller och västerbotten trängs också därinne och ska bli en paj! God var gott!! Vi åkte och köpte pizza och när Ossian sover ska vi svulla lösgodis och hyra en film på boxen. Världens smartaste idé med videobutik i tv´n! Perfekt för oss småbarnsföräldrar eller vanligt trötta som inte vet om vi orkar se en film och alltså inte vill hyra en tidigt på dagen!

Imorgon ska vi åka till Parken Zoo! Mysigt!! Det ska bli superfint väder och jag längtar!!!!!!!!!

Linne, tjocktröja, mjukisbyxor, strumpor, ...

Linne, tjocktröja, mjukisbyxor, strumpor, raggsockor, duntäcke. Godnatt!


Vi har varit hemma i kanske en halvtimme o...

img_7400 (MMS)

Vi har varit hemma i kanske en halvtimme och medans jag förbereder middagen så somnar min älskade unge i soffan! Snälla skrutt, sov på förskolan!!!!


Har äntligen gjort färdigt Ossians förskol...

img_6517 (MMS)

Har äntligen gjort färdigt Ossians förskolecollage idag! Det här är innan jag limmade fast alla foton och skrev namn vid bilderna men ja, rätt okej. Glömde skriva mitt och Pethers namn men man får väl tänka sig att förskolan kan berätta för Ossian vad vi heter tills han lär sig det själv.


Vad jag har!

Har genomlidit ännu en skittråkig föreläsning med skitlångsamma föreläsaren Vadhannuheter. Köpt en begagnad bok för 440:-, mailat på en barnvagn i fel färg för 3500:- och ätit en kolhydratsspäckad lunch med träningsvärk i både mage och ben. Tack Dala! :D

Jag ska försöka ytstäda lite, alltså ta bort alla kläder från husets alla ytor och kanske torka bort det fasttorkade messmöret från köksbordet innan Maria kommer hit och vi ska gå och hämta våra söner från förskolan. Just precis, Ossian har en playdate, jag har en fikadate och senare ikväll har jag ännu en fast med Moa istället! Jag har också smutsigt hår men orkar inte göra något åt saken. Jag har brownies späckade med hackad choklad i köket och jag har lite dåligt samvete för att dom förmodligen kommer vara slut ikväll!

Budgetmat!

img_1531 (MMS)

Budgetmat!


13.9.2011

Äntligen är det där skittråkiga kapitlet sluuut!!! Fast egentligen är det inte skittråkigt. Det är inte tråkigt alls. Det är mest jag som är på så otroligt dåligt plugghumör idag. Jag vill hämta min unge, laga middag, fika, dricka thé och sniffa Ossian i håret hela eftermiddagen! Istället ska jag gå och handla medans han får mellis på förskolan, sen ska jag laga mat och klockan fem är det löparkurs! Idag ska Clara och hennes kompis med så vi blir minst fem. Bra. Blir jag mer pressad att ta tag i min kondis. Okej att vara sämst av tre men av fem? I think not!
Imorse gick jag och Veronica en kortis på 3.87 km. Fick i uppdrag att springa upp för dom två backarna till vårt hus och, japp! Det gjorde jag! :D Sjukt jobbigt men jag såg ju iallafall duktig ut för alla grannar som förmodligen stod i fönstret och kikade.

Ikväll ska vi äta smarrig falukorvsgryta med rotsaker och senapsyoghurt. Det här är så gott! Ännu godare dagen efter! Mums!

En egen variant på al amatricana till lunc...

img_8408 (MMS)

En egen variant på al amatricana till lunch! Mums!!


Morgonmys!

img_9646 (MMS)

Morgonmys!


Morgonmys!

img_9646 (MMS)

Morgonmys!


"Men nu blev det så" säger Pether efter at...

"Men nu blev det så" säger Pether efter att ha "råkat" beställa ett större kanalpaket än vad vi bestämt. SYND att vi nu har motorkanalen i sovrummet också! Typiskt att det inte var meningen heller!!


Bloody sunday

Nej då, inte alls faktiskt. Idag har det varit en bra dag! Pether hade jobbförbud, ska införa det nu en dag per helg. Man kan inte tro att det går att ha familj och hus och jobba 7 dagar i veckan, då får man flytta till lägenhet! :D I Sthlm!!! ;)

Jag har hunnit läsa ett helt kapitel i kognitionsboken, så bra kan man ha det när man har en sambo som är hemma. Det har varit jättemysigt, vi har pratat och lekt med Ossian och ätit långfrukost och varit en helt normal familj. Ska fortsätta på det temat nästa helg för då ska vi äntligen till Parken Zoo! 4 mil härifrån och vi åker den sista helgen de har öppet! Så gör vi...

Imorgon och på tisdag jobbar Pether i Södertälje igen och jag ska både lämna och hämta min lilla skrutt! Risk finns för att han får vara hemma på tisdag, om jag pluggar hela måndagkvällen. Åh vad det skulle vara mysigt! <3 Min lilla prins! Vi har kramats hela kvällen, eller... Jag har kramat honom hela kvällen. Har världens separationsångest och skulle gärna ha honom hemma varje hemmadag som jag har samtidigt som jag vill att han kommer in ordentligt i förskolan innan han får vara hemma strödagar. Suck. Ett evigt dilemma med ett evigt dåligt samvete och framför allt en evig saknad!

Who the fuck is Alice?

Min nya tröja från Campadre!! I love it! Nu hoppas vi bara att den passar...

Äter plommonkaka till lunch för att.. Ja, ...

img_3623 (MMS)

Äter plommonkaka till lunch för att.. Ja, varför inte?


Crap!

Här har jag gått och längtat och längtat efter den här jävla lördagen och så är det en riktig jävla skitdag!

Har saknat Ossian hela veckan, visst vi ses ju på eftermiddagarna men jag har verkligen velat vara hela dagar med honom och idag skulle jag äntligen få det! Jag längtade så mycket att jag inte ens kunde somna om när Pether och Ossian gick upp fastän det var min sovmorgon!

Klockan nio gick Pether upp på taket. Då hade både han och jag varit osams med Ossian i perioder sen åtta ungefär. Och så fortsatte det. Klockan tio grät jag när jag bytte blöja. Fy fan vilken skittråkig dag! Nu sover han och jag hoppas verkligen att det blir bättre när han vaknar. Annars är risken stor att jag flyr hemifrån. Ett par timmar bara. Då kan Pether stå där på taket bäst han vill. Med Ossian i bärsele isåfall.

Vi sk försöka oss på att hyra änglagård 3 ...

img_0589 (MMS)

Vi sk försöka oss på att hyra änglagård 3 genom boxen! Pinkodsletande pågår frenetiskt!!! Fredagstv suger verkligen!


Preppar för vintern...

Tror jag hittat mina vinterskor... Eller iallafall ett urplock av dem. Har som vanligt svårt att bestämma mig, vinterskor är ju inte de snyggaste skorna direkt men de här kändes iallafall okej!
Högt eller lågt skaft.....?
Sist men inte minst!! Jag tror jag ska köpa ett par Moon Boots!
Fan vad skönt att ha när man bara ska ut en snabbis!


Kickstart!

Lämnade Ossian på förskolan vid nio och tog sen den längre svängen hem. Istället för 500 meter var det 3500 meter. Mycket bra! :D Jag joggade/Gick. Mest gick. Men vafan! Ut kom jag iallafall! Satte på mig träningskläderna direkt när jag gick upp ur sängen. Fanns liksom ingen återvändo då. Smart. Jag läser ju inte psykologi av en slump liksom!?


Runkeeperbild!

Jag har tagit bort tid och genomsnittshastighet från bilden. Någon gång när jag blir lite modigare så kanske...

Idag har jag suttit hemma och läst, och läst och läst. När jag egentligen vill sova och äta kladdkaka. Samtidigt. Är så trött! Så trött att jag inte fattade hur Ossian kommit in till vår säng, helt enkelt för att jag nog inte hade vaknat när han gjorde det.

Jag har kokat en kycklig till vår soppa ikväll. Det är så himla bra! Koka en kyckling med morötter, lök, vitlök, kryddor, SALT och sila spadet när kycklingen är klar efter sisådär 1,5 timme. Min kyckling ligger i folie på köksbänken och min silade buljong står och kokar ner på spisen. Det blir bde grund till soppan ikväll och till en currysås som vi ska äta med kyckling och ris på söndag. Kokar man ner buljongen extra mycket kan man frysa in den i istärningspåsar och använda istället för dom sjukt snuskiga buljongtärningarna som fortfarande säljs av någon konstig anledning! Är det någon som använder dom fortfarande?! Måste man nödvändigtvis ha buljongtärningar så köp på hälsokosten istället! Men koka själva, såå enkelt och gott!! :D

Mellow Yellow

När vi hämtat Ossian idag åkte vi in till Katrineholm för att handla mat och för att köpa färg till takfoten. Hittade en snygg asblank färg som jag ska måla Ossians lilla trä"byrå" och hans bokhyllor/kryddhyllor i. Tror fägen hette solig eller något sånt och den är riktigt riktigt gul och lackblank. Tror det blir snyggt i hans rum. Var lite sugen på en orange färg men jag tror jag lugnar mig. Gult är lugnt. Bra så. Åkte till El giganten för att äntligen köpa en tv till vårt sovrum men SLUT! Ödet vill att vi ska fortsätta blippa på våra telefoner eller läsa våra tidningar i sängen. Absolut inte en film eller en dålig serie på kvällarna, oh no! Spenderiga som vi (jag) är så kom vi iallafall därifrån med en kasse. En ny vattenkokare á 600:-. Mycket bra att ha.

Så upptagen! ;)

Har faktiskt inte riktigt tid att uppdatera här just nu. Har haft en heltisk vecka, kommer bara ha morgondagen hemma för läsning annars har jag varit iväg alla dagar. Fattar inte hur man ska hinna med allt? Åka till och från skolan, vara i skolan, läsa massa litteratur som är skitsvår att förstå sig på, träffa sin familj, handla och laga mat, städa, tvätta osv... Det känns så himla bra att jag iallafall har en kväll i veckan inbokad, löpkursen på tisdagar. Igår var andra passet och vi började med att köra 15 minuter mage innan vi studsade ut. Jag studsade verkligen! Vilka skitbra skor jag har köpt! Fick inte ett endaste litet skavsår, hur nu det gick till? Imorgon ska jag springa för första gången själv. Tänkte ta en 3 km runda efter att jag lämnat Ossian på förskolan. 3 km är nog lagom. Jag får gå mycket.. ;)

Käre gode Gud! Gör så att den här boken ta...

img_9861 (MMS)

Käre gode Gud! Gör så att den här boken tar slut snart!!!! Aaaameeeen!!!!!!!


Nya löparskorna används flitigt. 1600 pix!...

img_0081 (MMS)

Nya löparskorna används flitigt. 1600 pix! Man borde ju få kondis bara av att ha dom på sig!


Pether min hjälte tog lämningen idag så ja...

Pether min hjälte tog lämningen idag så jag slipper gråta bort den dyra mascaran jag köpte i fredags! Tack my love!


Hur kan man inte ha separationsångest när ...

img_9043 (MMS)

Hur kan man inte ha separationsångest när man har ett så härligt barn som jag har?! Han vaknade när jag stod i duschen och hade pekat till Pether att dom skulle gå in i vårt rum. Sen var han ledsen tills jag kom, då rullade han nära och la sig på min arm och sov. Älskade, finaste, underbara Ossian!!! <3


Vi tar en söndagkväll i soffan framför Pet...

img_6558 (MMS)

Vi tar en söndagkväll i soffan framför Pettson och Findus. Jag i en fåtölj där jag inväntar att en traderaauktion som jag budar på ska gå ut och Ossian i soffan i sin nya pyjamas. Ett av många nya plagg sen i fredags. Fynd från Lindex rea, 99:-!!


Lite nya kläder till korven idag :)

img_2813 (MMS)

Lite nya kläder till korven idag :)


Bakar brownies för att fira att Ossian ial...

img_9069 (MMS)

Bakar brownies för att fira att Ossian iallafall somnade sin första vildag på förskolan!!


RSS 2.0