Fredagskväll

Jag och Ossian kollar på lets dance-premiären och väntar på pappan som är och hjälper Moa att flytta. Snart, snart ska Ossian sova, jag ska få pizza, choklad och cola!!! Yumm!!!!


Hej igen!

Fan det här glöms bort och prioriteras bort och allt möjligt...
Helgen försvann i ett husägartumult med allt vad trädgård och vår innebär, för att inte glömma vild och rymningsbenägen tvååring och högskolestudier. Jahapp.
Dagen har spenderats i en av skolans inglasade grupprum med övningar i systemteoretisk problemlösning... Inte konstigt att man blir trött.. Efter den långa dagen och torskgratäng till middag var jag ungefär inte ett dugg sugen på att gå och träna. Ossian är dessutom i sitt allra trotsigaste vilken man skulle kunna tro gör att jag tar varje chans till att komma hemifrån men nej, jag tänker istället att han behöver oss som mest just nu så det var ett ganska lätt beslut att stanna hemma. Vi gick på en promenad istället, jag, Ossian och Pether, på 1,5 timme. Gav mig betydligt mer energi och glädje än att träna inomhus.
Nu dags för 30 grader i februari, sen sängen. Är galet trött om någon nu missat det! :)

Utslagen!

Efter sex timmar på Ikea får man se ut såhär. Herregud vilket duktigt barn han är!! <3


Vill ha!!

För att addera till önskelistan bjuder jag på dom här! Ett par högtalare till min mac som verkar svinbra! Jatack!
Bose, Companion 2

Bye bye baby

Sitter här och försöker skrapa ihop något sorts PM som ska lämnas in imorgon bitti. Ossian vaknade inatt och var jätteledsen och var inte alls sig själv nu imorse så jag väntar bara på att få hem honom, kramas och kolla på mamma mu filmen som damp ner i brevlådan nyss, 51 kronor - tack tradera! :)

Pether åkte till Idre för en liten stund sen, ska bli skönt att vara själv och få längta men ändå får jag separationsångest! Vill få mitt PM färdigt, hämta skrutten och sen bara mysa. Till klockan 16.30 ungefär för då måste vi åka in till Katrineholm och hämta mamma! Ska bli så sjukt mysigt att få ha henne här i flera dagar! <3 Jag har lockat med våren och här är det mulet och grått idag. Får mysa framför brasan, fika och dricka thé... Och få hjälp med det viktigaste, näst efter O förstås!!! ;)

Jämställdhet

"Det är en närvarons politik, med andra ord, som inte handlar om i vilken utsträckning personer utan funktionshinder kan representera personer med funktionshinder, utan i vilken utsträckning män kan representera kvinnors erfarenheter och intressen."

-Agneta Hugemark & Christine Roman

Är inte detta ojämställt så vad är?? Kan män inte representera människor som har ett kvinnligt kön för att vi är så olika så kan jämställdhetsdebatten läggas ner här och nu! Finns ingenting att kämpa för om vi i bekväma sammanhang är så särskilda och i andra fall är vi alla människor med olika bakgrunder, könet åsidosatt.

Trött

V: jag går och lägger Ossian.
P: går du också och sover då eller?
V: nej jag har inte ens borstat tänderna.

Vilket såhär två timmar senare kändes rätt dumt...


Hej och välkommen planeringsdag!

Äntligen klaffar det! Ossians förskola har planeringsdag på en dag som jag inte har skola på! Perfekt! Som jag har väntat! Idag ska vi även passa på att fira min namnsdag men pompa och ståt, ända tills halv sju då jag ska gå och träna och sen sover förhoppningsvis Ossian när jag kommer hem. Skrutten har redan hunit med att rita, jag har skrivit klart mitt "samtal" som ska vara inne klockan 12 och vi har satt igång en tvätt med soff- och stolsöverdrag. Smart det här med vitt. Tur att det går att tvätta i maskin. Synd bara att "någon" måste kissa i soffan för att man ska ta sig i kragen och stoppa in överdragen i en maskin..

Huvudsyftet med det här inlägget var att visa upp min nya kärlek, en Tigerväska som blev min för 50% av ordinariepris, låter resten vara osagt. Fin är den, nöjd är jag och jag tänker säga till alla som frågar att det är en namnsdagspresent från min härliga kille!

Ajajaj!!

Inte konstigt att dagens blodgivning gjorde galet ont! Inte bara blåmärke i själva stickhålet utan även TVÅ inuti armen. Syns ganska väl hur ont det gjorde när hon letade efter mitt blod. Med en nål!!!!!


Dagens lunch!

Åt så himla god lunch idag! En äkta man tager vad man haver lunch som räckte både idag och kommer räcka imorgon!
GOTT!!!!!

Kvällspromenad!

Klockan är 18, det är inte bäcksvart ute, middagen står på spisen och jag har varit ute på långpromenad i solen! Barnfri! 8,3 kilometer skrapade vi ihop, jag och Veronica medan Pether och Ossian var i skogen och lekte. Sjukt skön avslutning på kvällen!!!!!


Funderingar

Lite saker jag har hunnit tänka på hittills idag:

- hur ofta säger någon på riktigt "bit inte" innan dom ska kyssa någon första gången?! I amerikanska filmer händer det VÄLDIGT ofta...
- om man inte tar ut tofsen man sovit i förrän halv ett på dagen, hur sunkigt är det då?
- varför hittar man alltid mer smutstvätt när maskinen redan är igång? Just nu ser jag inte mindre än två par strumpor! Ett par på tv-bänken och ett par i dockvagnen...

Hitintills alltså. Jag kommer säkert göra fler viktiga observationer under dagen.


2012-03-05

Sitter i soffn och bara sitter efter träningen. Eller lite lögn, jag äter självklart citronyoghurt med start också, det optimala belöningen efter träning! Sa just till Pether att om jag bara fick äta en enda sak i resten av mitt liv så skulle det vara citronyoghurt och start. Eller två saker blev det ju. Eller en rätt!? Sjukt gott oavsett!
Är så trött och var så omotiverad till att träna, var väl kanske inte riktigt på topp på träningen heller men jag stannade kvar iaf! 1 timme och 45 minuter. My gosh! Sjukt jobbigt! Nu vill jag bara gå och sova...

Idag började jag skriva mat och träningsdagbok, ska se om det fungerar på mig. Jag önskar verkligen att jag skulle hinna göra tre träningspass i veckan. Måndagsträningen, en långpromenad och en joggingtur skulle vara perfekt! Kanske blir lättare att hitta tid när man ska skriva ner det, det känns som att det här är en taktik som kan funka för mig för hur kul är det att skriva upp den där extra portionen som man tar när man är proppmätt "bara för att det är sååå gott", eller massa godisbitar på lördagskvällen? Nej, jag tror jag kommer tänka till en extra gång, eller jag hoppas det iaf!

Nu kallar min yoghurt, bättre än godis! Iallafall mentalt... ;)

Muta

Stannade på Coop för att O blev akut russinsugen. När jag kom ut till bilen igen hade han somnat....

Nu åker vi hemåt men först ett snabbstopp hos Carin och Stefan. Var förutseende och köpte en muta till O. Den här ska han få när han tröttnat på oss! :)


Övning ger färdighet!

Den här är iallafall utseendemässigt den bästa pajen jag har gjort. Ja inte av alla någonsin förstås utan av just den här pajen! Kan någon gissa vilken det är??

Börjar känna mig mer och mer redo för kvällen!!!


Fina Emelie!!!

Tack tack tack!!!

Den här fina presenten fylld med mina favoriter fick jag idag! Gott och blandat, choklad, rödvin och min favoritskål! Made my day!!


RSS 2.0