Hemma bäst!

Hemma efter en skööön helg i Sthlm! Kvalitetstid med mamma och pappa, barnvakt (!!!! kors i taket) på fredagen och Ozzykonsert för mig och Pether, Eurovision på lördagen och hem idag. Har varit så himla skönt! Ossian har varit svinnöjd förutom på fredagmorgonen då han ville åka hem! Men det fick han inte och det gick bra ändå!
Var i Nacka forum i fredags och skulle byta storlek på Ossians sandaler. Rätt storlek visade sig vara helt värdelösa och fick alltså inte följa med oss hem. Tur att jag hade klickaren med mig för nu är dom här på väg hem till oss istället! Fiiina!! (Bild från brandos.se)
Ossian har briljerat med att vakna 06.15-06.20 varje morgon. Vi har ingen rullgardin än i vårt rum hos mina föräldrar och solen väcker tydligen honom. Hans föräldrar skulle lugnt kunnat sova vidare ett par timmar till. Vi har nog varit rätt trötta alla tre och nu sover han redan, jag ligger i soffan och Pether i en fåtölj. Ska duscha och poppa popcorn kvällen till ära tror jag. Fan vad trött jag är!

Lyxpluggar!

Inte nog med att man får sommarlov, man behöver inte ha det så jäkla dåligt under terminerna heller! ;)

Sökte föräldraledigt idag. 11 juni-2 september ska jag och Ossian vara lediga och bara vara med varandra! Kanske träffa någon kompis också ;)

Och. För dom som undrar. Ja visst brände jag mig idag! ;)


Min fina!

Men ser han inte väldigt stor ut!? Är tvååringar såhär stora och fina??

Vi är på väg hem från Marieberg. Ska få offert på en måttbeställd säng och tittat på flera andra barnsängar, bland annat en på Sova. En helt vanlig vuxensäng med respengarnas och bäddmadrass men i måtten 70x160! Sjukt söt!!! Tyvärr bara 70 bred, vi har bestämt oss för minst 80.

Ossian har varit asduktig hela tiden! Gått bra och lyssnat. Suttit i vagnen när det inte passade att han gick. Väldigt skönt att det funkade, äntligen!! I första affären vi var i, babyproffsen, valde han en bil han ville ha á 19 kronor och den var han mycket nöjd med resten av tiden. Ett ganska lågt och helt överkomligt pris att betala för ett par timmar i tråkiga affärer måste jag säga.

Så nu efter en köttbullslunch på Ikea är vi på väg hem. Filmkväll väntar mig ikväll, för Pether är det hockey och för Ossian är det ännu en kväll i spjälsängen.


Hoho??

Var sjutton kan han vara någonstans?!


Skärpning!

Nu får det räcka för ett tag! 5 veckors intensivt kaloriräknande. MAX 1 dag i veckan då det inte är så noga, helst ingen. Många promenader och förhoppningsvis en joggingrunda här och där. Säg till mig på skarpen om jag mesar mig!!!


Gegg

Gick en sväng med Linah och Veronica ikväll. Tydligen är det inte tillåtet att fuska ens när regnet vräker ner, man har en son som bara vill vara med mamma och som inte sovit på dagis, man har fyra chokladaskar hemma varav två oöppnade och man har träningsvärk.

Ner med mini i vagnen som skrek tills han somnade och iväg och bränna de tre kakbitarna jag åt på förmiddagen när Emelie, Johanna och Henry hälsade på!

Skönt nu efteråt men nästa gång ska jag försöka komma ihåg att dels ha köpt ett regnskydd och dels ta bort varukorgen innan jag går.


Me and you, just us two

Det är tydligen jag och Findus ikväll. Inte mig emot, han sparkas säkert inte. Jag tror inte han snarkar heller.

Godnatt!


Diggah

Är det någon som vill skämma bort min son lite sådär lagom??

4

Fyra månader kvar till bröllop! Nu kan man alltså beställa hindersprövning...!


Äntligen!

På ett sätt äntligen, på ett sätt hjälp, men nu är det iallafall som det är. Idag kom inbjudningskorten ut. Jag och Pether ska gifta oss!!! Läskigt, spännande och mest sjukt kul!!!!!!!

Jodå

Ute och söver Ossian i vagnen. Trodde jag verkligen på det själv?! ;)


Soooov

Känns ganska ofta som att Ossian skulle behöva en ny säng, trots att vi tog bort sidan på hans spjälsäng och att han faktiskt oftast sover inne hos oss. Vi inbillar oss ju som vanligt att det är något som behöver förändras för att vi ska bli nöjda och att allt ska funka bättre och just nu är det en säng. Han somnar ju superbra inne i sitt rum men rör sig aningen för mycket för att ligga kvar i sin 60 breda säng. Så vår tanke är: Måttbeställa! Han kan ju aldrig ha en 200 cm lång säng i sitt rum, då är ju rummet slut sen men kanske en 110x150 eller nåt sånt? Vad tror ni?

RSS 2.0