Hallooo

Har hört att det inte går att kommentera på mina mobilbloggar. Synd, för det är ju appen jag använder flitigast!

Dagen har precis börjat hemma hos oss. Ossian var vaken mellan 00.30 och 02.00 eller nåt sånt. Ledsen och kramig, undrar om han drömmer mycket. Vi sov iallafall till halv åtta men det märktes när jag lämnade honom på förskolan att han inte riktigt var som vanligt. Trött förstås! <3

Min föreläsning idag började för en kvart sen men jag orkar inte sitta helt sömnbristig på en föreläsning i tre timmar! Jag ska istället fixa lite smarrigt kaffe från min Dolce Gusto och slå upp boken. Tända mitt kanelljus också, dels för att få slut på jullukten men också för att det känns lite roligare att sitta hemma och läsa med tända ljus TROTS att det är riktigt ljust ute nu! Så skönt!! Så ljust att man kan gå på morgonpromenader igen! Dagens blev 7.13 kilometer och med gårdagens kettlebellspass i åtanke känns semlan jag åt igår kväll inte som nån större grej att hänga upp sig på! Kycklingsallad till lunch idag igen iallafall!

Morgonrundan!

Sjukt ojobbig lunch!


Favvo!

Ossians nya favoritbok! Jag har tappat räkningen på hur många gånger vi har läst den idag men nu kan jag den iallafall utantill! Och Ossian skrattar så han kiknar av varje sida! Underbara bok!


Prestation!!

Det är verkligen en prestation att sms:à, fota, wordfeuda och nu senast blogga med bara en hand. Den andra handen är strängt upptagen eftersom det ligger en snart tvåårig liten skrutt och sover på den. Min fina! Pappan är och spelar innebandy/bastar och dricker öl ikväll. Vi har fått middag och chokladtårta hos Veronica och passar på att sova tillsammans ikväll så vi har inget att klaga på direkt! ;)

Tyvärr är vi lite lättklädda så det här inlägget kommer utan bild. Synd för er för vi ligger verkligen svinmysigt!!! <3


Sabotör!

Och vad händer?? Den här boken dimper ner i brevlådan och förstör mitt pluggande!!


Yumm!

En chailatte från min dolce gusto borde få mig att läsa klart de sista 20 sidorna!


Jorå

Man skulle kunna tro att han gör nåt vettigt när han är sådär koncentrerad. Iallafall något kul eller intressant. INTE att han sitter och kollar upp sträckor för nåt rally. I skogen. Utomhus. I februari.


Nya lampan!

Csnpengar är bra på att försvinna fort men för den här lampan var det helt klart värt det! Äntligen ljust i vardagsrummet!!!!!!! Tänk att den var på halva priset också! Det enda jag ångrar med gårdagens shopping var att vi inte köpte färg och forms påslakan. Nästa gång... ;)


Kan inte hjälpa det!

Det är så sjukt mycket roligare att möblera om än att läsa retorik. Speciellt kul är det att möblera om i Ossians rum. såhär blev det idag. Ganska bra tycker jag nog! Funderar på att byta ut hans två små byråar mot hans förra som är en fullstor Malm med fyra lådor...


Ännu mer lycka!

En rykande färsk porrtidning såhär lagom till lunchen! ;)


Lunch

Är man sjuk så är man! Då är en stor kaffe med mjölk och gräddglass med jordgubbsrippel och nonstop en helt duglig och fin lunch! :)


Längtar!!! <3

Är hemma och är sjuk idag. Ossian går sin första dag på förskolan på en vecka. Pether lämnade imorse och när de gick hemifrån var det riktigt jobbigt! :( först tre veckors jullov, sen fyra dagar på förskolan och sen en vecka till hemma. Och nu är jag hemma alldeles själv! :( Hade jag inte varit sjuk hade han fått vara hemma idag också men han har det alldeles säkert bättre på förskolan idag.

Jag la mig i soffan när dom åkte vid åtta och sov sen till halv elva. Gud så skönt! Planen för dagen är att ta mig in i duschen och kanske ta en kaffe och hoppas på att huvudvärken släpper av det. Och hämta min älskade unge förstås!!!!!!!!!!!!


Green day!

Har varit på Jakobssons möbler idag med Moa och Veronica. Kanske min favoritmöbelaffär! Kom hem med några reafynd, alla gröna konstigt nog! ;) En fin lanterna till uteplatsen, kökshanddukar, en stor melaminskål och en födelsedagspresent till Ossian.... Hittade en perfekt lampa till vardagsrummet också så Pether får snällt följa med och titta en kväll i veckan!
Är galet IKEA sugen nu också! Vill ha in våren i mitt hem så jag tänkte bjuda på några IKEA favoriter som gärna får flytta in i mitt kök! Snarast!!





Morgonshopping!

Har precis klickat hem ett par stövlar och ett armband från Campadre! Sjukt bra sida som jag har köpt massa saker ifrån! Nu hade de Tretornkampanj, både kläder, skor och barn. Tyvärr hade de ingenting i Ossians storlek, tretorns fodrade stövlar är de enda jag någonsin kommer köpa till honom. Sååå bra! Nu fick jag ett par extra fodrade, jag har ett par superfodrade sen tidigare från Tretorn men de här röda med ett lite lägre skaft känns användbara på ett helt annat sätt!
Kunde inte låta bli det här fina armbandet från Pilgrim! Halva priset! Vilket kap....! ;)

Sjukling

Inte bara Ossian som ändå verkar hämtat sig rätt bra från sitt röda öga. Idag är han bra! Igår hade jag däremot 39,2 i temp på kvällen. Frös och skakade och hade ont i kroppen! Gick och la mig med leggings, mjukisbyxor, tisha, tjocktröja, strumpor och sockor under mitt tjocka täcke och frös ändå! Men under natten har det varit bra varmt! ;) Idag lever jag på Alvedon så det enda som känns sådär är halsen. Tröttsamt. Pether har fått vara hemma med Ossian så jag har kunnat vila. Bantning deluxe att vara sjuk, en bulle, en kopp thé och en skål glass har varit dagens kost men nu är jag sugen på tacos! Friskhetstecken!!


Snart har vi en tvååring! <3

Det blir himla dyrt att vara hemma med skrutten såhär många dagar. Jag har ju massa tid till att surfa på leksakssidor och hitta fina födelsedagspresenter till honom! Det här är det senaste på listan, får väl se hur det blir...
Magnetklossar


Ny spis så att den gamla kan få flytta in i den lekstuga vi ska köpa. Någon gång.


Som passar till den här fina diskbänken!!!!

Våååår!!!!!

Bara det bästa duger åt min fining! Kan bara inte bestämma mig för vilka! Ett par eller fler par? Svårt att trumfa dom svinsnygga adidasskorna han fick till hösten!

Segt

En rätt lugn dag börjar gå mot sitt slut. Ossian har haft lite feber idag med men verkar må bra ändå! Lite trött och lite lugnare men annars som vanligt! Tur att vi är lediga i veckan så man slipper försöka plugga samtidigt som han är sjuk, då vill jag ju bara ägna mig åt honom!! <3

Imorgon tror jag vi åker till Tuna park och lämnar tillbaka den ena klänningen jag köpte i förra veckan. Sista bytesdagen på den och jag tror jag hellre hittar något från vår/sommarkollektionen till min garderob!

Nu ligger vi tillsammans på vårt nya favoritställe, schäslongerna, och kollar på film. Ossian är nyduschad och fin och jag har fortfarande linnet på mig som jag sov i inatt :) härligt slapp dag!


Älskling<3

Liten febrig ligger och sover bredvid mig i vardagsrummet. Har hämtat ut hans täcke hit så vi har koll på honom. Kanske lite skakig sen dan före julafton då hans förkylning ledde till pipiga lungor och sex timmar på barnakuten. Inatt sover han hos mig!


Pippipremiär!

Skapligt skeptisk! Ossian verkar tycka som jag ungefär; Den där Pippi är en riktig skitunge! ;) haha! Många "oj" och "titta" hörs från soffan. Mellan kaktuggorna. För idag är det fredag!!!!!!


Kanske... ;)

Jag vet inte riktigt. Fin var den iallafall! ;)


<3

Han är faktiskt sötast i hela jävla världen! Och han är min!!!!! <3


Januariväder

Man riktigt ser ute hur otäckt det kommer vara att gå ut! Emelie kommer och hämtar mig om en halvtimme och jag vet inte alls vad jag ska ha på mig!! Jag har strumpbyxor och jeansklänning (ovanligt) men mer då? Jacka? Skinnjacka i ösregn? Nja... Dunjacka i ösregn och plusgrader? Nja... Skulle verkligen vilja ha en sån här jacka! Fin!!!!!

I wish for more!

Hittade en till sak som är självskriver på Ossians önskelista inför födelsedagen! Han som älskar vatten! Den här skulle vara perfekt, i badrummet nu först innan sommaren kommer och sen i trädgården!
Finns här!
På samma ställe hittade jag massa fina plastobilar! Det är ju också perfekt att ha i sandlådan, poolen och på stranden senare i år! Nu skulle de iofs säkert duga bra i leran och så småningom i snön..... ;)

Skottkärra sökes!

Jag skulle behöva en skottkärra till Ossian. Nästa vecka är vi lediga och om det inte kommer någon snö så skulle vi kunna röja upp lite efter den här jävla takrenoveringen som aldrig verkar bli klar... Jag är helt övertygad om att jag inte får någonting gjort själv om han inte har en kratta och en skottkärra att själv samla grejer i. Så. Såhär i januari. Finns det skottkärror att få tag på i affärerna eller är det nätet som gäller? Har också förstått att det finns skottkärror med två framhjul, var finns dom?!

Hmm

Jag tror minsann att det är någon som har lekt i min klädkammare idag!! :)


On the road!

Sitter i bilen på väg till Sthlm, eller ja nästa iaf! Jakan typ om jag inte missminner mig! Vi ska till Stefan och Maria och titta på deras bebis! Den lilla söta som inte ens var beräknad att vara född än och som hunnit bli flera veckor! Mys!!! Ossian ligger och sover, skönt! Jag wordfeudar mest, Pether kör. Jag har lite ont i magen också. Väljer nog att skylla det på att vi svullade ost och kex till middag igår. Att jag åt en hel burk cocktailkapris tror jag inte påverkade alls. Inte alls!


Kärleksfulla sms!

Såhär kommunicerar vi numera. Praktisk information, gos och sånt får vänta tills vi fått sova en vecka eller nåt.


Sen trettondagsmiddag!

Om maten ska bli klar till ikväll är det verkligen dags att börja nu!!!

Gissa vad det blir!!


2 år sen idag <3

4 Januari 2010

Hur man får i sig så mycket mat som möjligt på så kort tid som möjligt


Middagen!

Ja, bild har jag ju redan bjuckat på! Det var en hackad, stekt rödlök, två pressade vitlöksklyftor, en påse frysta grönsaker. Grekisk blandning eller nåt hette den. Stekt kycklingfilé i bitar med honungsgrillkrydda uppepå och sen smulad fetaost på toppen! Pressad citron över alltihopa och turkyoghurt till serveringen. Yummie! :)

Åhfyfan!

Antingen är jag jävligt modemedveten eller jävligt lättpåverkad av reklam för 50 % av skorna i reklamen står i min garderob! Jag vet inte vad det har för betydelse att ett par av de jag inte äger är herrskor och det andra paret är barnskor. Som jag kanske har köpt till Filippa i julklapp. Och jag undrar om inte brorsan har herrskorna nu när jag tänker efter! :D

Yumm!


I wish...

Nu är julen check, då börjar jag ju förstås planera inför Ossians födelsedag den 13 februari! 2 år blir han min lilla skrutt! Grejer har han i överflöd, jag och Pether ska verkligen rensa nu i dagarna. Ändå vill man ju köpa något såklart! En cykel ska han få av oss men så hittade jag det här också...! Ossian har börjat lägga två klossar bredvid varandra och så skär han mittemellan med en leksakskniv, då måste ju det här vara svinkul för honom!
Och sen, dom klassiska!
Vill man ha någonting när man blir två egentligen? Förrutom en puss av sin mamma! ;)

Tv-dinner

Är man inte ens två år men ändå är uppe till halv fyra på nyårsnatten med bara två timmars kvällslur först så kan man få äta köttbullar och grillkorv i soffan på kvällen. Och dricka mjölk förstås!


Gott nytt år!!!!

Hade en helt grym kväll igår med både gamla och nya vänner! Hade ingen kamera framme på hela dagen men jag hoppas att någon annan hade det! :) Idag är vi sjukt trötta. Ossian, jag, Pether och Jessica var uppe till halv fyra och nu ligger jag och Ossian i soffan och kollar på Nicke nyfiken. Perher ligger i en fåtölj och gör något annat och vi kommer förmodligen inte prata med varandra mer idag. När Ossian sov passade vi på att äta upp den kvarlämnade barndesserten. Fördelen med att ha middagen hemma liksom ;)


RSS 2.0