Tydligen uppskattat också! ;)


Pino!!!

Perfekt leverans en sjukdag som denna!!!


Vabdag

Är hemma med Ossian idag som har feber. IGEN! Den här gången tror jag däremot att det "bara" är tänder och ingen ordentlig sjuka. Han dreglar galet mycket och vill inte att man borstar den vänsta övre tandraden. Gosing. Vi har iaf varit ute och gått med vagnen 1,5 timme nu på morgonen. Sista 30 minuterna var det mycket gråt, så mycket att vi fick hoppa över ICA och nu ligger vi i varsinn schäslong och kollar på Bilar-filmen. Ossians nya favorit, trots att jag inte tror han fattar så mycket ;) Men bilarna är ju roliga tydligen! Jag och Pether har noll tv-regler för honom när han är sjuk, det som han vill se och blir lugn och glad av - det får han se! I friskt tillstånd har vi desto mer regler men då känns det helt okej på ett annat sätt att ta konflikter.

Igår köpte jag en ny handkräm som jag ska testa idag. Återkommer med betyg!


Sniff sniff

My god vad han är gosig och mysig min lilla sjukling!


Kreativa lördagen!

I tisdags var vi på IKEA och köpte en billybokhylla till Ossians rum. Egentligen skulle jag vilja ha antingen den gröna eller gula färgen som kommit nu under våren! Åååh vad fina dom är men dom finns bara i fyll längd och 80 bred. Vi köpte en liten, 108 hög och 40 bred. Känns så himla tråkigt att ha en helt vit, vanlig, tråkig i ett barnrum men vi hade lite gul färg hemma och tog den enkla, BILLIGA vägen till en roligare bokhylla - Rollade bakstycket! Det var så enkelt och gjorde stor skillnad! Ska vi ha fler hyllor till andra rum så tror jag att jag kommer tapetsera istället. Snyggt, lätt och personligt.

Köpte en list med plastförvaring på också till Ossian. Hängde dom riktigt långt ner så han kan plocka med grejer när han sitter ner på mattan. Mycket uppskattat än så länge! :)

Veckans bästa!

Efter träning är det antingen en risifrutti eller yoghurt som gäller för mig. Vet egentligen inte om det är bra men gott är det! Speciellt eftersom jag inte kan äta massa före träning. Idag blev det citronyoghurt och start! Smakar godis! Vilket det förmodligen är rent innehållsmässigt. Men fy vad gott!!


Bokrean!

Äntligen är bokrean här! Har passat på att beställa lite böcker på morgonen, mest kokböcker kanske föga förvånande... ;)
Två till mig, en till Ossian och ingen till Pether! :D

Morgon i vårt hus


Wella!

Har haft stora problem med att hitta ett schampo som funkar med vårt vatten. Kanske inte låter som ett stort problem men det har verkligen sugit att ha risigt hår. Jämt! I Stockholm hade jag biolage, funkar ine här. Provade ett annat Matrixschampo, inte det heller var bra! Hela hyllan på Ica har gåtts igenom men fan alltså. Skitschampon! När jag var hos Annie så var hennes schampo så himla bra, Tresemme så det köpte jag. Kan ha varit det sämsta någonsin! Så dåligt att jag köpte nytt redan innan det här var slut! För första gången någonsin tog balsamet slut före schampot, då är det illa. Men nu! Mitt svinbra, nya schampo! Behöver inte ens borsta håret längre för det är så himla bra!!!!!!!!!! Tänk vad man kan bli glad för så lite! :)

Hittad!

Vi började dagen med en halkig promenad som blev betydligt kortare än planerat. Det var verkligen bara is på vägarna. Fanns ingenstans att gå! Ossian och Pether stannade ute och lekte lite när vi kom hem, jag gick in och fixade lunch till Ossian.

Efter en stund ringer Pether till min mobil. Asskumt. Han tycker iallafall att jag ska komma ner till garaget och titta på nåt kul. Först trodde jag att det var Ossian som gjorde någonting men sen kom jag på, fan jag måste ju ha glömt nycklarna i garagedörren. Igen.

Jaja, på med skorna och ner till garaget. Pether står verkligen och ser överlycklig ut innan han säger:
"Ossian har hittat ditt körkort!"

Pether och Ossian hade lekt på garageuppfarten när Ossian hade tittat ner i marken och utropat "Mamma!" och visst, där var jag ju!!!


Vill ha!!

Snart fyller ju jag år! Eller om två månader ungefär. Av Pether får jag nog ingenting för vi åker till Dalarna över min födelsedag. Bor på Herrgård och äter smarrig mat! Det får bli vår present till varandra! Perfekt att fylla med 8 dagars mellanrum!! :D

Men kanske någon annan vänlig själ vill ge mig fina presenter? Behöver inte ens vara födelsedagspresent, en helt vanlig måndagspresent duger fint åt mig!
Finaste ljuslyktorna! Jag vill ha klarglas!
Skålar från samma serie! Vill ha dom också i klarglas!
Från Ittala, bilder från designonline.se.

Fint i Barnrummet!


Min älskade unge, två år!!!! <3

Herregud, jag kan inte fatta! Vi har varit lediga idag alla tre och haft det riktigt bra! Möblerat om i Ossians rum tillexempel och tagit bort sidan på hans spjälsäng! Blev en helt ny säng så där sparade vi in juniorsängspengarna! :D

Halldrömmar

Jag HAR för mycket att göra nu! Pether är i Norska urskogarna och tittar på bilar. Rally heter det visst. Jag är hemma och ska städa, fixa, handla, laga mat, ta hand om barn och fixa kalas. Jämn fördelning? Ja jag tror faktiskt att det går lättare utan honom ibland! :D

Har tröttnat extremt på vår hall nu under vintern! Är less på den minimala förvaringen och de flätade korgarna som gör att alla mina halsdukar får stora hål i sig. Nu vill jag göra om! Jag vill ju förstås ta bort det skitfula klinkersgolvet som Pether la kanske två år innan vi blev sambos. Dåligt val. Klinkersgolvet lär ju få stanna men en byrå skulle gärna få flytta in, tips? En mindre spegen och sen den här!!!!

Från inreda.com!

Melodifestivalgos!


HCHF

Har precis gjort klart en sats kärleksmums eller moccarutor eller vad man nu vill kalla dem. Ska bjuda på det ikväll men framför allt ville jag provbarhet inför ossians födelsedag! Jag tror dom blev perfekta!!!


Mitt sovrum

Jaja, VÅRT om man ska vara noga men skitsamma det var inte det jag skulle skriva om.

Idag när Pether kom hem så var tv'n i vårt sovrum på. Inte för att vi glömt stänga av den utan för att Ossian satte på den igen innan vi gick till förskolan imorse. Det är heller inget uppseendeväckande att det ALLTID är Disneychannel som är den senast sedda kanalen. Oavsett i vilket rum man tittar.

Att mötas av en bil när man kommer in i ett vuxensovrum är ingenting vi längre reflekterar över.

Att få en plastgaffel i ryggen när man lägger sig i sängen är däremot inte lika kul. Idag ligger dom iallafall inte i sängen utan på... Här har dom sällskap av "Bob" eller "Wilma". Ossian har döpt sina legofigurer och jag har inte lärt mig vem som heter vad än.

Vårt sovrum! Where the action is not!


Stora killen!

Inatt sover vurren med neddragen spjälsida. Han har blivit en riktig klätterapa den där ungen som om 12 dagar tänker fylla 2 år!!!!! 2 år sen min lögn för att inte åka till Moa och kolla på melodifestivalen, 2 år sen jag pratade med Niklas i telefonen med värkar och lyckades hålla masken. 2 år sen jag vandrade in på förlossningen med ett huvud där man absolut inte vill ha ett huvud. Lilla plutten! <3

Och idag sover han alltså utan spjälsida på sin säng. Det var ju det jag skulle komma till. Undrar om han kommer promenera upp inatt och leka eller om han kommer komma in till oss. Mest troligt kommer han ligga kvar i sin säng och ropa "mamma" och sen när jag bär in honom till min och Pethers säng kommer han säkert borra in sitt huvud mot min kropp och krama mig hårt!

Precis som vanligt! <3


RSS 2.0