Hallo-viiin!!

Morgonstund har guld i mun(d)?Vintertid är visst inte så himla dumt ändå! Har hunnit äta mina ägg, lämna Ossian, gå en mil, duscha, vela mellan mjukisbyxor och klänning, välja mjukisbyxor, inviga mitt nya linne i neonig sommarfärg (30 spänn på hm, hallå!) svära över att min man inte ställt om klockan i sovrummet än (ska jag? jag gjorde ju både micron och O´s rum!?) och har precis betalat mitt medlemsskap till fitnessfighten!! Glöm att bjuda mig på kakor och vin i november för jag ska fitnessfighta mig ner till en ogravid look! På tiden nu tycker jag, bara 2 år och.. sisådär 9 månader sen mitt första och enda barn såg dagens ljus och den där degiga halvgravidmagen som hängt kvar sen dess är jag faktiskt inte så himla nöjd med! En månad! Jag klarar det!!


Julklappstips!

Någon som vill göra min kiddo gladast i världen? Annars kanske jag måste göra det själv.... ;)

Morgonshoppat!

Ibland är Campadre extra bra!! Morgonen startade med att vakta Polarn och Pyret-kampanjen som släpptes klockan sju. Inte såå mycket kul som jag hade hoppats på men ändå skalbyxor för 249:-! Dessutom kampanj på Dyreberg och Kern som gjorde mig två par örhängen rikare!!

 
Blev sugen på det här armbandet också så läser Tomten det här.... ;)

 
Idag tar jag och Ossian en ledig dag och åker hem till mamma och pappa över helgen. Pether stannar hemma och fixar förhoppningsvis färdigt vårt tak!!! 

RSS 2.0