Stort bord, små stolar

Vi behöver absolut fler stolar!! Fyra vuxenstolar och en till barnstol. Minst. Men bra blir det!! :)


Swift! <3

Jaha, Urban Jungle Single fick stå åt sidan när en härligt röd Mountain buggy Swift dök upp på Blocket! Har den senaste tiden sållat bort alla UJ´s som inte var röda så den här hittade verkligen till rätt hem! Idag har den fått en tvätt av alla tygdelar och strax ska regnskyddet och myggnätet upp på tradera. Sånt har vi redan. Regnskydd ska jag nog ändå köpa ett nytt, så man får med en förvaringsväska. Helt och fullt nödvändigt.
Här är nya pärlan. (produktbild)
som skulle vara så fin i....
Elodie Details regnskydd Rockabilly dot, och passa väldigt bra till...
...åkpåsen i samma serie som vi turligt nog redan äger!! :)

Morgonmys

Thé och Pettsonmorgon hemma hos oss. Sovmorgon till åtta men pappan som kom hem 3 inatt och luktade whisky ville sova ännu mer! Konstigt..


Alltså vad håller Lindex på med?!

Det här kommer bli dyrt... Eller inte. Tur att dom är billiga för jag Ossian måste ha alla!!!
Måste nog köpa den här pyjamasen också! Påminner så himla mycket om kondomerna namnam (hette dom så?) och det är ju precis vad han är mitt lilla troll där han sover mittemellan oss i dubbelsängen.
Ett väldigt sött preventivmedel ;)

Lazy sunday

Sitter och häller i mig kaffe trots att jag är proppmätt sen frukosten och egentligen inte vill ha någonting! Är så himla trött idag! Fattar inte! Somnade i soffan igår när vi skulle kolla på film, kunde absolut inte hålla mig borta från godiset som har gått så himla bra alla andra kvällar. Får sova när Ossian sover. Han verkar för övrigt också sjukt trött idag. Var jättegnällig hela morgonen och nu ligger han i sängen och kollar på Nicke Nyfiken. Jag sitter på Nelly och kollar på barnkläder. Tråkigt att Ossian växer så himla långsamt! En ny fin klänning är iallafall på väg hem till mig. To die for vilket jag nog ändå inte kommer göra. Hoppas hoppas att den passar!!!!
Dagens projekt finns nog inte riktigt. Dammsuga. Räknas det som ett projekt? Och gå milen ikväll med massa mammor. Det kanske räknas iaf? ;)

Dagens värsta

Att min favoriträtt tar 1,5 timme i ugnen och luktar svingott hela tiden!


Ja just det!

Köpte en ny vagn idag, lätt att glömma sånt! Inte en swift som jag egentligen ville ha för den var lite trång för den där som numera snart är en meter och var 48 centimeter när han föddes. Det påminner mig om att jag måste ta med honom till BVC och väga och mäta. Kul ju att veta hur lång han är! :)
Nej, nu flyttar det hem en ny Urban jungle single till oss. Eller bättre begagnad får jag hoppas för jag köper den osedd. Hoppas hoppas! Kanske ska använda den till mitt första vagnprojekt. Lacka om chassit och färga om klädseln. Nåt ska jag ju ägna min mammaledighet åt. Juni, juli, augusti!

Regn!?

Jäkla tur att det redan står 11930 på min stegräknare så jag kan stanna inne och äta popcorn plugga idag!

Hello again!

Inläggen haglar här inne på! Betyder som vanligt att jag har annt för mig. Påsken spenderades i Orsa i en bröllopssvit som mer påminde om en orenoverad tvåa i en söderförort men lika glada för det var vi. Nej det var vi inte. Ossian blev sjuk och drog till med både krupphosta och förkylningsastma. Hög feber på det förstås. Så idag är jag hemma med honom. Feberfri men hostig. Vi myser soffan. Ossian äter macka och dricker mjölk, jag dricker kaffe för mina mackor är redan slut. Så kan det gå när man går upp en timme före sitt barn!

Nyhetsmorgon och Blocket är mitt intresse just nu. Jag har bestämt mig (nästan) för att jag vill ha en Mountain buggy swift. Passar den bra in i vår bil kan jag byta ut briovagnen, annars får den stanna. Vi har ju lite annat att lägga pengar på just nu så en vagn är inte högprioriterat för alla i vår familj men jag tänker... Ska jag vara mammaledig hela sommaren behöver jag ju en bra långpromenadsvagn! Ja.

This is it!


RSS 2.0