Hejhej!

Tänkte titta in och säga hej nu när jag ändå har lunchpaus. Ska försöka plugga så effektivt jag bara kan så att jag kan hämta Ossian SNART! Han var så ledsen imorse, ingen kom och tog emot honom när vi kom och jag fick stå med honom alldeles för länge för att lämningen skulle bli bra. Jag är så trött på hans förskola, att dom inte ens klarar av en av de mest grundläggande sakerna när man arbetar med människor, att få dem att känna sig välkomna!

Jag har smackat i mig en matlåda till lunch och hällt ut tre. Ibland undrar man vad man ska ha en frys till när soporna duger så bra.

Jag har ett par kapitel kvar för dagen, imorgon ska jag skriva rent allt en gång till. Mitt minne fungerar bättre sammankopplat med handrörelserna. Skriver nästan allt tentaplugg för hand.

Bra där. Nä, på´t igen!

Kommentarer
Postat av: svintoflickan

tråkigt..för de är ju självklart man kommer o möter!!!

:-(



ja jag är nöjd bara det visar minus..hi,hi..

å snart är de fredag så jag får unna mej igen...



<3



kramis

2011-09-21 @ 19:01:32
Postat av: mamma :)

Förskolans verksamhet ska anpassas till varje enskilt barns behov - och inte tvärtom. Ingår i förskolans uppdrag och finns att läsa på sid 1 i förskolans läroplan... Att se och uppmärksamma varje barn som kommer är väl ett fullkomligt självklart arbetssätt för normalt reflekterande pedagoger annars har de väl missat grundkursen..? Vad har de för policy? Arbetsplan? Verksamhetsplan? Vilka förväntningar har föräldrar på förskolan och pedagogerna? Finns det några föräldrar som är nöjda med ett sådant förhållningssätt? Ta upp det här, fråga hur de tänker - och berätta hur du tänker!! Du är bra på sådant! Fundera inte ens på om du blir en jobbig förälder - känns som att tydlighet behövs...

2011-09-21 @ 22:49:02
Postat av: Nonasmammi

Jag gillar din mamma!

2011-09-22 @ 02:16:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0