Funderingar klockan 00.01

Har ägnat kvällen åt att kolla på en skitbra film på ettan och baka ett nytt bröd. Så himla smidigt med bikarbonatbröd. Minimal arbetsinsats och längre tid i ugnen men då kan man ju göra annat! Som att kolla på film. På ettan. En skitbra!!

Imorgon måste jag verkligen plugga. Synd bara att Pether verkligen måste tvätta bilen, klippa gräset och spika takfot. Vems sysslor tror ni är högst prioriterade...?

Är så trött på den här inlämningsuppgiften att jag på fullt allvar tänker att den här magisterexamen inte är lika lockande längre. Istället tänker jag mig kurser på grundnivå! Politisk psykologi är ett självklart val men kanske även lite kriminologi? Så länge det är på en basic nivå och med normala tentor istället för uppsatser är jag nöjd!!


Snälla tomten!

...eller någon annan som känner sig manad och har 14500 kronor över...
 

Thanksgiving!!

Morsdag, farsdag, alla hjärtans dag. Ingen av de dagarna tilltalar mig så värst mycket. Mors dag och fars dag brukar firas här hemma med en sovmorgon, extra god frukost och favoritmaten till middag. Alla hjärtans dag uppmärksammas överhuvudtaget inte.

Thanksgiving däremot är en högtid jag inte fattar varför den inte firas i Sverige! Äta god mat tillsammans med människor man tycker om och vara extra glad och uppskattande för sånt man är tacksam för att man har i sitt liv! En bra dag att uppmärksamma helt enkelt!

Min tanke är nu att vi börjar fira thanksgiving i år. Antingen på amerikanska dagen eller på den svenska tackasägelsedagen.
Kalkon! Vad mer behöver man?! Herregud så gott!!!!!


Vardag!

Istället för att läsa i min otroligt skitroliga intervjubok har jag ägnat dagen åt att
 
*Prata bröllop med en blivande fru! <3
*Dammsuga
*Byt sängkläder
*Tvätta
*Äta lunch
*Dricka kaffe
*Skriva matlista för hela nästa vecka
*Skriva lite på min c-uppsats plan
*Wordfeuda
*Surfa
*Beställa nya namnlappar till Ossian (Hallå, det KAN faktiskt inte stå Wictorsson när han heter Roos!)
*Titta på bröllopsbilder
*Titta i möhippealbumet
*Blogga för första gången på läääänge!!

Så! There you have it! Studiemotivation är mitt andra namn! Kanske dags att försöka bli klar med åtminstone ett kapitel innan långpromenad och förskolehämtning upptar mina tankar!
 
Adios!
 
 

Fru!


RSS 2.0