Katching!

Alltså, kavatoutlet! Vilken guldgruva!! Hittade grymma doc martens liknande kängor i storlek 20, röda. Tyvärr, tyvärr var dom liite för klumpiga för att det skulle kännas helt rätt mot en ettåring som håller på att lära sig gå men... ja, lite ångest har jag idag ändå.
Det blev ett par klassiska vita läragå-skor. Likadana vi köpte förra helgen men i storlek 20 nu och de passar perfekt! Ossian kan faktiskt gå i dom! Dessutom fick vi dom direkt från fabriken. Kvinnan i kassan sa lite ursäktande att alla storlekar finns ju på lager men då är det ju ordinarie pris på dom. Jaja tänkte vi, vi ska ju ändå ha dom! Och priset...? 310 kronor!!! Det var ju värsta kapet! Vi köpte dom förra för 450! :)
Hittade ett par gummistövlar också, ofodrade Tretorn för 250. Måste ju ses som en lyckad resa!
Efteråt åkte vi och kollade syskonvagn. INTE åt oss förstås utan till vårt sällskap som ska ha en ny bebis i sommar! Sååå mysigt!!! Kollade lite på sittvagn till Ossian också med det verkar vara samma utbud överallt. Brio Sitty eller Race får det nog bli för oss.
I eftermiddag ska jag få en välförtjänt massage, kan absolut inte koncentrera mig på psykologitentan med värk i axlarna och i huvudet. Där får man för att man bär runt på 10 kilo om dagarna. Men han blir ju glad! <3

Kommentarer
Postat av: mamma :)

De där fina skorna blir säkert jättebra - och stövlar också! Perfekt! Hoppas massagen var sköön!

Vilken härlig glad Ossian, vi längtar efter er, ska bli så kul att träffas när vi kommer hem!! Kraam!

2011-03-05 @ 19:38:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0