27.6

En riktig utedag lyckades vi få till idag! Vi började för det första imorse med att inviga rullgardinen som Pether satte upp i vårt sovrum igår. Halv åtta vaknade Ossian på ett strålande humör. Halv åtta med ett kort avbrott för att sätta sig upp i sängen vid halv sju, lyssna på traktorn som kör utanför fönstret och säga "oj" ett par gånger. Tack för att han somnade om!!

Efter en sjukt god frukost med jordgubbar toppade med yoghurt (jag) och två tallrikar yoghurt och ett ägg (Ossian) var vi redo för en promenad med Moa och lite parkhäng innan det var dags för oss att gå hemåt. Stannade till hos grannen och pratade lite, lekte lite med vatten på gräsmattan och gick in och gjorde lunch!

När Ossian hade sovit klart var det dags att börja med middagen. Inte för att vi äter så himla tidigt jämt (även fast vi gjorde det idag) utan för att vi skulle iväg på kvällen och behövde äta snabbt när Pether kom från jobbet. Vi gick ännu en gång till parken, lekte ännu en gång med vatten på gräsmattan, Pether kom hem, fick sin mobil överkörd och vi åt middag för att sen åka hem till Emil och Emelie och fira Emelies födelsedag!! Emelie, som är en riktigt mästerkock, hade bakat supergoda rabarbermuffins och tre stora jordgubbstårtor! Mums! Ingen som behövde gå hungrig därifrån... :) Ossian hittade en kompis som bara var 4 månader äldre än han som han sprang omkring med. Sött! :)

Vi åkte hem när han började bli trött och såg en lugn kväll framför oss men icke.. Tio över tio somnade han äntligen och vi med nästan! Det var den egentiden för idag. Men en mysig dag - Absolut!


Min smarriga frukost!


Ossian hjälper till med middagen. Genom att riva selleri på hela köksgolvet...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0