Söndagkväll!

En fantastisk helg går mot sitt slut...
Annie, Claes, Filippa och Zahara kom igår vid två och åkte hem idag vid fyra. Det har varit sååå mysigt! Roligast förstås att få hänga lite med Filippa men hennes föräldrar är rätt välkomna dom också! ;) Vi har, trots sänggående vid 22, hunnit med middag, fika, promenad, rödvin, factory, fika igen och förstås massa bebismys!! försökte få dom att gå på visningen idag på huset bredvid oss som är till salu men det gick sådär... Julita som är så fint! Varför vill ingen bo här...?! Hmm... Det kan iallafall inte bero på grannarna.

Ossian sover så gott nu i min och Pethers säng. Stackarn, han har haft en jobbig helg. Framför allt idag då han sov middag i ungefär fem minuter men hela helgen har han varit lite knorrig. Kan man säga så? Lite gnällig. Han blir ju svartsjuk när jag och Pether gosar med Filippa och tycker väl att det är lite jobbigt att vi babblar så mycket med Annie och Claes. Ossian är ju van att få odelad uppmärksamhet av oss ;)

Nu sover han iaf som sagt och jag har fått varma mackor av min kille. I soffan! Lyx!!!

Kommentarer
Postat av: Annie

Grannarna är väl enda orsaken till att man skulle kunna tänka sig att flytta till Julita! ;o)

Har varit sååå mys att få vara hos er! Nästa gång får ni dras med oss lite längre!! Puss!!

2011-12-04 @ 21:30:22
URL: http://zaharaa.blogg.se/
Postat av: mamma :)

Förstår att skrutten är uttröttad efter att ha vaktat sina föräldrar hela helgen! Skönt med en söndagkväll i lugn och ro - då kan man sova. Låter som att ni andra haft en riktigt härlig helg :)

Det har vi också, farmor kom och adventsfikade en stund och nu på kvällen har jag stekt ett lass juldoftande små köttbullar till vår traditionella julkytis med grannarna på lördag! De blev såå goda -med kryddpeppar, lite krossad nejlika, vispgrädde och senap...

Vi ses på fredag, ska bli jättekul!

2011-12-04 @ 21:33:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0