Förinskolning!

Imorse fick jag sovmorgon till... tjugo över åtta!!! Ossian vaknade halv sex och ville paniksitta i famnen i vår säng, fick absolut inte lägga ner honom. Han tyckte nog inte att det blev någon bra feng shui i den nya möbleringen för han somnar inte alls lätt. Han får väl vänja sig korven, det är ju faktiskt inte på hans önskemål som vi möblerade om.

På förmiddagen gick vi ner till förskolan och lekte på gården. Familjen Tovered kom och gjorde oss sällskap, mysigt! Ossian kom hem med sand i håret, kakor i magen och en fläskläpp på... ja, läppen. Pether fick som vanligt kedjas fast i löplinan som bara sträcker sig till tomtgränsen och bokstavligt talat arbeta för tak över huvudet. När vi kom hem var presenningen borta från vardagsrumsfönstren så någon nytta verkar han ha gjort åtminstonde! ;) Jag också faktiskt! Lyckades med konststycket att tappa Ossians tallrik med makaroner och köttfärssås på golvet så jag har torkat golv! Faktiskt mer än bara den biten som var täckt med köttfärssås!! Matdelen, köket och badrummet har fått sig en lättare rengöring och golvet börjar sakta se träfärgat ut igen! Säkert ända tills imorgon.

Kommentarer
Postat av: mamma :)

Tyckte Ossian att det var en rolig förskolegård? Ska bli så kul att få höra om hans inskolningsdagar, visst startar ni på tisdag?

2011-08-21 @ 23:08:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0